Projectes

Studying the future

Arik Levy, amb COMPAC, Royal College of Art i Imperial College London, parla amb els alumnes del Innovation Design Engineering Course sobre el futur de les superfícies en 2030.

Zsofia Faix, la nostra directora de Business Development, va presentar la filosofia COMPAC els estudiants del Innovation Design Engineering i els va parlar de el futur de les superfícies en 2030.

Formulem la següent pregunta als alumnes de l’Màster en Enginyeria i Innovacció de la Royal College of Art i Imperial College London: «En 2030, Què passaria si les superfícies de COMPAC … ?. Els vam donar la tasca de desenvolupar materials que transformarien el món de les superfícies.

Plantegem als alumnes que s’imaginessin i miressin a el futur.

Aquest vídeo es va rodar abans de l’aparició de COVID-19 i de el confinament imposat pel Govern..

COMPAC s’ha unit al College of Art e Imperial College London per fomentar el talent i desafiar els joves enginyers i dissenyadors de el futur. “Amb vista a el futur i atents a la innovació” és el lema sota el qual treballen diàriament.

Hem dissenyat conjuntament un mòdul en el qual els estudiants de disseny i enginyeria miraran cap al futur per descobrir el que vindrà.

COMPAC, Royal College of Art i Imperial College London són vivers de la innovació.

Aquest vídeo es va rodar abans de l’aparició de COVID-19 i de el confinament imposat pel Govern.