Contacte

FAQ

QUARS

Què és el Quars Tecnològic?

El Quars Tecnològic és un producte d’excepcional duresa i bellesa. Amb l’aparença i sensació natural del quars, però amb un rendiment superior gràcies a la seva gran durabilitat, compta, a més, amb una gran gamma de colors, dissenys, mides, gruixos i ornamentacions. Un producte idoni per a taulells de cuina, paviments, aplacats i tot tipus de superfícies d’interior que hagin de suportar un ús intensiu.

El Quars Tecnològic és una pedra natural o és sintètic?

El Quars Tecnològic COMPAC està compost d’un 93-95% de quars natural pur amb una petita quantitat de pigments i resines. El resultat final és un producte més fort que la pedra natural i amb absència de porositat.

Quina és la diferència entre el Quars Tecnològic COMPAC i altres superfícies de composició similar?

El Quars Tecnològic no és tan sols un producte resistent, versàtil i de gran bellesa; també ofereix al consumidor una altíssima qualitat, i per això és l’únic del mercat que té una garantia de per vida*.

* Aquesta garantia és vàlida durant els 33 anys posteriors a la data del registre.


Es fa malbé amb la humitat?

Aquest material és resistent a l’aigua i a la humitat. La seva nul•la porositat i compactació el converteixen en un material impermeable.

Es taca amb facilitat?

És molt resistent a les taques i a la brutícia en general, tot i que es recomana fer-ne una neteja periòdica.

És una superfície higiènica?

Gràcies a la seva absència de porus no és possible el creixement microbià ni la penetració de brutícia al seu interior.

Es pot ratllar?

El Quars Tecnològic és un material molt resistent a la ratllada. Tanmateix, és recomanable la utilització de taules suplementàries per tallar-hi aliments.

Es poden col•locar recipients calents sobre els taulells de quars?

No es recomana col•locar-hi elements molt calents. La solució ideal és la utilització d’uns estalvis.

Se’n recomana l’ús en exterior?

No s’ha d’ubicar el material en llocs sotmesos a una intensa radiació solar ni exposar-los a llums d’emissió de raigs UV.

Poden perdre el color amb el pas del temps?

Un correcte manteniment i la no exposició als raigs UV permetran que el color del taulell es mantingui inalterable en el seu ús quotidià.

Se’n pot polir la superfície?

Al contrari del que passa amb el Marbre Tecnològic COMPAC, el quars no ha de ser polit en cap cas.

Com duc a terme el manteniment del Quars Tecnològic?

El Quars Tecnològic només necessita una neteja regular amb un producte o detergent de pH neutre, esbandir amb aigua i assecar amb un drap de cuina o paper de cuina absorbent.

Com he de netejar les taques d’oli i greix, vi, vinagre, llimona, refrescos, cafè...?

Només cal passar un drap humit impregnat de detergent de pH neutre, esbandir amb aigua i assecar.

Quin seria el tractament per a taques de greix, calç de l’aigua o silicona?

Taques de greix: cal diluir en aigua una petita quantitat de detergent i fregar sobre la taca amb un drap. Tot seguit, s’ha d’esbandir amb aigua.

Taques de calç de l’aigua: cal abocar vinagre (o qualsevol tipus d’àcid feble diluït) sobre la superfície i deixar-lo actuar durant un minut. S’ha d’esbandir amb aigua.

Taques de silicona: cal fer servir una fulla d’afaitar (o similar) i una mica de dissolvent (tipus etanol).


Quina garantia m’ofereix COMPAC?

COMPAC ofereix la primera garantia de per vida* per a taulells de quars de cuina. Un valor afegit per al client que mostra la gran confiança de la marca en la qualitat dels seus productes.

* Aquesta garantia és vàlida durant els 33 anys posteriors a la data del registre.

MARBRE

Què és el Marbre Tecnològic?

El Marbre Tecnològic és un producte d’excepcional bellesa. Amb l’aparença i sensació del marbre natural però amb unes propietats funcionals superiors, disposa d’una àmplia gamma de colors, mides, gruixos i acabats. Un producte de gran versatilitat perfecte per al disseny d’espais interiors i exteriors: cuines, banys, façanes, xemeneies, escales, salons …

És el Marbre Tecnològic una pedra natural o és sintètic?

El Marbre Tecnològic COMPAC està compost d’un 91-96% de marbre natural pur amb una petita quantitat de pigments i resines. El resultat és un producte de gran versatilitat que permet experimentar constantment amb nous colors i textures.

Com es produeix el Marbre Tecnològic?

El marbre natural es tritura i es compacta mitjançant vibro-compressió al buit seguint el procediment “Engineered stone”.

Quina és la diferència entre el Marbre Tecnològic i el natural?

El Marbre Tecnològic COMPAC presenta un color més homogeni, és més lleuger i les seves possibilitats estètiques són més variades.

Es fa malbé amb la humitat?

Aquest material és resistent a l’aigua i a la humitat. La seva nul•la porositat i compactat el converteixen en un material impermeable.

Es taca amb facilitat?

És molt resistent a les taques i a la brutícia en general, tot i que es recomana la seva neteja periòdica.

És una superfície higiènica?

Al ser una superfície impermeable impedeix el possible creixement microbià i la penetració de brutícia al seu interior.

Està recomanat el seu ús en exterior?

El material està preparat per al seu ús en exteriors, per exemple en les façanes de cases i edificis.

Poden perdre el seu color amb el pas el temps?

Les peces de marbre tenen tanta consistència com una pedra natural, el que fa que el color romangui inalterable en el seu ús quotidià.

¿Es pot polir la seva superfície?

No només es pot, sinó que es recomana el polit periòdic de les superfícies de Marbre Tecnològic per tornar-li tot el seu brillantor i esplendor originals.

Com va dur a terme el manteniment del Marbre Tecnològic?

En superfícies petites i mitjanes la neteja i manteniment es farà mitjançant mitjans clàssics (drap, escombra, pal de fregar…). Quan sigui necessari fregar el paviment es pot utilitzar un detergent neutre. En el cas de grans superfícies es recomana que les operacions de neteja i manteniment siguin realitzades per empreses especialitzades.