Genesis

Created by Arik Levy

GENESIS és el començament de tot: el començament del món,
el començament de la natura,
el començament dels elements naturals,
el començament d’una idea,
el començament del procés creatiu…

Descarrega el catàleg de la col·lecció Genesis

Descarregar

*Es requereix omplir formulari

Ice

ofGenesis

Created by Arik Levy

ICE OF GENESIS és el començament de tot: l’origen de la naturalesa i de la matèria. L’origen d’una idea; un procés creatiu que busca canviar l’statu quo dels revestiments de superfícies. És la col•lecció més ambiciosa de COMPAC, que ofereix una sèrie de superfícies en què la tecnologia, el disseny i l’art s’uneixen per crear una cosa que no s’havia vist mai. Per a una empresa tan inspiradora com aquesta, hem col•laborat amb una ment veritablement disruptiva i transgressora, algú que pot veure-hi més enllà: el dissenyador i artista Arik Levy.

Nombre*

Apellidos*

E-mail*

Teléfono

Ciudad

País

Dirección

Tipo de perfil

Mensaje*

He leído y estoy de acuerdo con la política de privacidad

* Campos obligatorios

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals es recolliran en un fitxer titularitat de SILICALIA, SL, amb domicili al c/ Travessera d’Albaida, 1, 46727, Real de Gandia (València), amb la finalitat de proporcionar-vos l’atenció que sol•liciteu, que es pot tractar, entre d’altres, de reclamacions, suggeriments, queixes, dubtes o sol•licituds d’informació comercial.
Així mateix, consentiu expressament que les vostres dades puguin ser comunicades a les empreses que pertanyen al grup SILICALIA, SL (SILICALIA, SL, MARMOL COMPAC, SA i SILICALIA PATRIMONIO, SLU), a distribuïdors, marbristes o botigues especialitzades en cas que hagin mitjançat en la prestació originària de la vostra comunicació. Aquest consentiment s’entén prestat mentre no se’n comuniqui per escrit la revocació.
A més, consentiu l’enviament de comunicacions comercials, promocionals i/o de publicitat, incloent-hi comunicacions per mitjans electrònics, llevat que manifesteu el contrari marcant la casella d’acceptació.
Ud.Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: c/ Travessera d’Albaida, 1, 46727, Real de Gandia (València) (a/ Responsable LOPD) o mitjançant un correu electrònic a l’adreça lopd@compac.es.