Genesis

Created by Arik Levy

GENESIS és el començament de tot: el començament del món,
el començament de la natura,
el començament dels elements naturals,
el començament d’una idea,
el començament del procés creatiu…

Descarrega’t el catàleg de la col•lecció Genesis

Descarregar

Ice

ofGenesis

Created by Arik Levy

ICE OF GENESIS és el començament de tot: l’origen de la naturalesa i de la matèria. L’origen d’una idea; un procés creatiu que busca canviar l’statu quo dels revestiments de superfícies. És la col•lecció més ambiciosa de COMPAC, que ofereix una sèrie de superfícies en què la tecnologia, el disseny i l’art s’uneixen per crear una cosa que no s’havia vist mai. Per a una empresa tan inspiradora com aquesta, hem col•laborat amb una ment veritablement disruptiva i transgressora, algú que pot veure-hi més enllà: el dissenyador i artista Arik Levy.Nebulous

ofGenesis

Created by Arik Levy

Una nebulosa és un núvol interestel•lar; la inspiració des de l’espai exterior. Un cúmul estel•lar com a patró de galàxies minerals que apareix com a sistema planetari domèstic. Igual que Nebulous forma en l’espai la seva aparença escultòrica, els patrons creats són de qualitat amorfa. Mirem on mirem, l’ull descobreix una gran quantitat de configuracions i composicions visuals. Una idea que va viatjar anys llum de distància es converteix en una experiència de motivació vibrant.

Cobweb

ofGenesis

Created by Arik Levy

Cobweb està inspirada en la increïble construcció de la tela realitzada per les aranyes… Ja sabem que, en proporció amb el gruix de les seves fileres, la teranyina es considera d’una resistència i força excel•lents. I no són tan sols belles construccions específiques de cada espècie, sinó també una gran metàfora per a les nostres peces de Quars, tant en resistència com en bellesa. El paral•lelisme visual entre els dibuixos de la pedra natural i els de la teranyina és una gran inspiració. Podem imaginar la forma de teranyina del nostre Quars natural embastada en pedra pel poder del moviment tectònic.