Matèria sensible

Marbre

Carta de colors

Què és el Marbre Tecnològic?

El Marbre Tecnològic és un producte d’excepcional bellesa. Amb l’aparença i sensació
del marbre natural però amb unes propietats funcionals superiors, compta amb una
àmplia gamma de colors, mides, gruixos i acabats. Un producte de gran versatilitat
perfecte per al disseny d’espais interiors i exteriors: cuines, banys, façanes, xemeneies,
escales, salons,…

mármol tecnológico COMPAC Classic New White

Especificacions tècniques del marbre per a interior

img-1-esptecimg-1-esptec Mínima absorció a l’aigua.
img-4-esptecimg-4-esptec APLICACIONS: Paviments, revestiments, escales, taulells de bany, sanefes, marcs de porta i finestres, columnes, xemeneies, mobles, façanes i superfícies amb un alt trànsit d’individus (botigues, centres comercials, museus, etc.)
img-500-esptecACABATS: polit, mat, buixardat i silken.
img-7-esptecFORMATS: rajoles de 60×70, 60×40, 60×60 cm i taules de 306×123 cm.
img-9-esptecGRUIXOS ESTANDARDITZATS: 12, 20 i 30 mm segons aplicació i format.
img-3-esptecBAIX COST de manteniment i neteja fàcil.
img-200-esptecMÉS LLEUGER: Estalvi en el transport i fàcil col•locació.
img-5-esptecMÀXIMA RESISTÈNCIA a l’impacte i la flexió.
img-60-esptecRESISTÈNCIA AL FOC catalogada com a A2 (Euroclases)
img-80-esptecES POT POLIR DESPRÉS D’UN ÚS INTENS a fi de recobrar la seva brillantor original.
img-100-esptecCol•locació amb CIMENT COLA
img-120-esptecMARBRE TECNOLÒGIC: 91-96% de marbre natural a què s’afegeixen resines i altres productes aglutinants.

Especificacions tècniques del marbre per a exterior

La façana ventilada és un sistema constructiu de tancament vertical, que separa la fulla exterior del tancament de la fulla interior mitjançant una cambra d’aire ventilada i una capa d’aïllament tèrmic continu.

Des de fa més de 20 anys el Marbre Tecnològic COMPAC es fa servir com a revestiment de façana ventilada en multitud de països, de manera que s’ha superat la xifra d’1.500.000 metres quadrats instal•lats.

Fins i tot algunes companyies internacionals especialitzades en sistemes de façanes ventilades com la francesa Vetisol, han desenvolupat sistemes especialment dissenyats per a l’ús de Marbre Tecnològic COMPAC.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: La façana ventilada és sinònim de reducció de despesa energètica en els edificis. L’aïllament tèrmic es col•loca de manera contínua, de manera que s’eviten els ponts tèrmics en els extrems dels forjats i al voltant dels suports verticals.
PROTECCIÓ DAVANT ELS AGENTS ATMOSFÈRICS: La fulla exterior rep l’impacte directe de la pluja i de la radiació solar i minimitza els seus efectes pel fet d’estar separada de la fulla interior.
ELIMINACIÓ DE LES CONDENSACIONS I LA HUMITAT A CAUSA DE L’”EFECTE LLAR DE FOC”: L’aire escalfat darrere de la fulla exterior puja en disminuir-ne la densitat i arrossega la humitat dipositada sobre l’aïllant tèrmic.
LLIBERTAT DE COMPOSICIÓ ESTÈTICA: Gràcies a la flexibilitat de la modulació, es poden dissenyar diferents solucions de façana.
IDEAL PER A REHABILITACIÓ: Amb una senzilla superposició sobre el parament existent es pot rehabilitar una façana amb rapidesa i millorar-ne l’aspecte i rendiment sense necessitat de desallotjar els veïns.
Especificacions Tècniques
Formats
BellesaImpermeabilitat
El Marbre Tecnològic COMPAC presenta un color més homogeni, és més lleuger i les seves possibilitats estètiques són molt variades.Aquest material és resistent a l’aigua i a la humitat. La seva nul·la porositat i compactat el converteixen en un material impermeable.

 

Avantatges

Certificats de Qualitat

Certificat per a la gamma de producte de marbre (sòls) referent a la classificació del comportament enfront de foc dels productes de construcció i elements per a l’edificació realitzat pel CTF (Centre Tècnic del Foc) segons norma UNE-EN 13501-1: 07
Segell Greenguard. Aquest certificat atorgat per l’Institut Ambiental Greenguard, garanteix que els productes COMPAC compleixen amb les normes de qualitat de l’aire interior pel que fa als compostos orgànics volàtils (COVs). Els segells atorgats són Greenguard Indoor Air Quality Certified (Certificat de Qualitat d’Aire Interior) i The Greenguard Children & Schools Certified (Certificat d’Escoles i Recintes Infantils), sent aquest últim un dels més estrictes de la indústria.
L’avaluació final de la certificació LEED l’atorga el Consell d’Edificis Sostenibles dels EUA, U.S. Green Building Council, USGBC®, associació independent que s’associa a agents participants en la sostenibilitat i la construcció sense ànim de lucre que impulsa la implementació de pràctiques d’excel·lència en el disseny i construcció sostenible.
Qualitat

Descàrregues

 • Catàleg Marbre 2015 (Castellá) Descarregar
 • Catàleg Colors Marbre Descarregar
 • Façanes ventilades Marbre Tecnològic (Castellà) Descarregar
 • Fitxa Dades Seguretat Marbre Tecnològic (Castellà) Descarregar
 • Fitxa Tècnica 2015 Marbre Tecnològic (Castellà) Descarregar
 • Guia de bones pràctiques per a la fabricació a la fabricació Quars i Marbre (Castellà) Descarregar
 • Packing List 2015 Marbre Tecnològic (Castellà) Descarregar
 • Recomanacions Tècniques per a la Col•locació Marbre Tecnològic (Castellà) Descarregar
 • Declaració de Prestacions Perlato, Negro Diamante, Verde Serpentina, Emperador, Coralito, Perlato Tipo A, Verde Serpentina Tipo A, Coralito Tipo A, Emperador Tipo A, Negro Tipo A , Classic, White, Classic Beige, Classic Brown, Classic Grey (Castellà) Descarregar
 • Declaració de Prestacions Marfil Stone, Marfil Albero, Blanco Micro, Blanco Aura, Afion, Dakar, Fidji, Samoa, Papua, Perla Claro, Beige Travertin, Rosa Elba, Siena, Nacarado, Caramelo, Nubia, Nubia Fog, Bering, Mandu, Auriel, Nilo, Moncayo, Argento, Beige Dune, White Faraya, Beige Faraya, White Teide, Marfil Fachada, Blanco Micro Fachadas, Afion Fachadas, Marfil Albero Fachadas, Blanco Aura Fachadas, Dakar Fachadas, Nacarado Fachadas, Caramelo Fachadas, Beige Faraya Fachada, Perla Claro Fachadas, Rosa Elba Fachadas, Sirocco, Anthracite, Palladium, Aluminum, Eneus, Sunset, Blanco Lhasa (Castellà) Descarregar
 • Declaració de Prestacions Crema Coto, Crema Valencia, Crema Altea, Crema Altea 2009, Panama, Crema Coto Fachada, Crema Altea Fachadas, Crema Valencia Fachadas, Crema Madani, Albufera, Jura (Castellà) Descarregar
Descàrregues