Newsletter

Registreu-vos a la nostra newsletter per conèixer les últimes notícies, productes i projectes de COMPAC.

  Registreu-vos a la nostra newsletter per conèixer les últimes notícies, productes i projectes de COMPAC.

  Accepto el tractament de les meves dades d’acord amb la política de privacitat.*

  Accepto la comunicació de les meves dades a Mármol Compac, SAU, Compac UK Ltd., Silicalia Portugal Industria i Comercio de Aglomerados de Pedra, SA o als distribuïdors, marbristes o botigues especialitzades en cas que hagin mitjançat en la prestació originària de la meva comunicació, en cas de ser necessari i amb la finalitat d’atendre la sol•licitud realitzada a través del formulari de contacte.*

  Dono el meu consentiment al tractament de les meves dades personals per a enviaments comercials, promocionals i/o de publicitat, incloent-hi comunicacions per mitjans electrònics.*

  *Camps obligatoris.


  SILICALIA, SL, amb domicili al c/ Travessera d’Albaida, 1, 46727, Real de Gandia (València).
  Finalitats principals i legitimació
  Atendre la sol•licitud que ens feu a través del formulari de contacte, que es pot tractar, entre d’altres, de donar resposta als vostres suggeriments, dubtes, queixes o sol•licituds d’informació comercial. S’entén que, en emplenar el formulari de contacte i facilitar les dades necessàries, presteu el vostre consentiment per tractar les vostres dades amb aquesta finalitat.
  • Comunicar les vostres dades a altres empreses del Grup Compac, o a distribuïdors i marbristes, amb la finalitat de donar resposta a les consultes, sol•licituds, comentaris, dubtes, queixes o qualsevol altra inquietud que ens hàgiu fet arribar a través dels canals de contacte. Només amb consentiment.
  • Fer enviaments comercials, promocionals i/o de publicitat, incloent-hi comunicacions per mitjans electrònics. Només amb consentiment.

  Destinataris
  • En cas que ens doneu el vostre consentiment, i per tal de donar resposta a la vostra sol•licitud, les vostres dades poden ser cedides, en cas de ser necessari, a Mármol Compac, SAU, Compac UK Ltd., Silicalia Portugal Industria i Comercio de Aglomerados de Pedra, SA o als distribuïdors, marbristes o botigues especialitzades en cas que hagin mitjançat en la prestació originària de la vostra comunicació.
  • Tercers proveïdors de serveis que tenen accés a les vostres dades personals.

  Drets
  Podeu accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos a determinats tractaments, així com exercir el dret a la limitació del tractament, a la portabilitat i a no ser objecte d’una decisió basada únicament en un tractament automatitzat de les vostres dades.
  Podeu exercir els drets descrits anteriorment a través dels canals següents
  - Per escrit, mitjançant una sol•licitud adreçada a Silicalia, SL, c/ Travessera d’Albaida, 1, 46727, Real de Gandia (València).
  - Mitjançant un correu electrònic a l’adreça següent lopd@compac.es
  Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la protecció de dades en el següent enllaç de Política de privacidad.

  X