Notícies

COMPAC a la SETMANA DE L’ARQUITECTURA

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i coincidint amb València Capital Mundial del Disseny 2022, ens hem unit amb el Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV) per portar a terme l’acte de lliurament d’insígnies als arquitectes amb 25 i 50 anys de col·legiació.


El 7 d’octubre, i després de nombrosos actes, amb la finalitat d’apropar a la ciutadania els valors de l’Arquitectura, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV), en col·laboració amb els Col·legis Territorials d’Alacant, Castelló i València, va celebrar l’acte de Clausura de la Setmana de l’Arquitectura en un marc incomparable, el Palau de Comunicacions de la Generalitat Valenciana, ubicat a la Plaça de l’Ajuntament de València.

Un esdeveniment patrocinat per la nostra companyia i al qual Paco Sanchis, CEO COMPAC, va ser-hi present, consolidant així el seu compromís amb l’Arquitectura. Un senyal d’identitat per a la companyia, que des de 1975 redefineix els límits funcionals i estètics de la matèria, amb el ferm convenciment que la complicitat amb arquitectes i dissenyadors és la clau per a respondre de manera creativa i sostenible als desafiaments del futur.
«A COMPAC donem suport al sector de l’arquitectura tant de les futures generacions com dels professionals ja consagrats. Estem al servei dels arquitectes i la nostra comesa és donar resposta als requeriments tècnics més exigents amb dissenys únics i creatius» Paco Sanchis, CEO COMPAC.
Mereixedora de desenes de reconeixements d’innovació, sostenibilitat i disseny, COMPAC participa activament tant del present com de la reflexió sobre el futur del nostre sector amb múltiples iniciatives com la seva participació a la XV Biennal d’Arquitectura, l’AHA Fòrum o els Premis Arquitectura del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya.

Entrega de insignias y cena de la Semana de la Arquitectura 2022 del Colegio Oficial de Arquitectos de la CV (Valencia Plaza. Fotos: José Luis Bort)