Notícies

COMPAC® és el guanyador d’un iF DESIGN AWARD 2024

COMPAC® ha estat premiat amb el iF DESIGN AWARD, un premi reconegut internacionalment com a segell d’excel·lència en el disseny. El premi ha estat atorgat a TERRAZZO HPS™ en la disciplina Decorative Surfaces, i la categoria Woktop, flooring, wall cover.

Leer +

COMPAC® PRESENTS NEW PRODUCTS IN ALL ITS RANGES

COMPAC® is strengthening its commitment to surfaces that combine beauty, resistance, and sustainability to offer one of the most powerful product portfolios on the market. From Tuesday to Thursday, 27-29 February, the Spanish firm will unveil at the Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) its latest creative propositions designed to turn any project into an inspiring environment with a strong identity.

Leer +

COMPAC® PRESENTA NOVETATS EN TOTS ELS SEUS MATERIALS

COMPAC® reforça el seu compromís amb la creació de superfícies que combinen bellesa, resistència i sostenibilitat conformant un dels porfolios més potents del mercat. Entre els pròxims 26 de febrer i 1 de març, la signatura espanyola presenta en Cevisama les seves últimes propostes creatives amb les quals busca fer de qualsevol projecte un entorn inspirador i amb identitat pròpia.

Leer +

COMPAC EN KBIS 2024

Un año más, COMPAC® estará presente en KBIS, la feria más importante en el sector de Kitchen & Bath, que se celebrará en Las Vegas del 27 al 29 de febrero.

Leer +