Notícies

COMPAC® PRESENTA NOVETATS EN TOTS ELS SEUS MATERIALS

COMPAC® reforça el seu compromís amb la creació de superfícies que combinen bellesa, resistència i sostenibilitat conformant un dels porfolios més potents del mercat. Entre els pròxims 26 de febrer i 1 de març, la signatura espanyola presenta en Cevisama les seves últimes propostes creatives amb les quals busca fer de qualsevol projecte un entorn inspirador i amb identitat pròpia.

Nova col·lecció Luxury

COMPAC® llança una nova col·lecció amb dos dissenys exclusius que se centren en la distinció i la delicadesa com a elements diferencials. El reixat discret i modern de Luxury Collection™ conforma una imatge neta que imprimeix serenitat als espais. Luxury Vagli Oro™ i Luxury Vagli Macchia Vecchia™ juguen amb vetes de diferents formes i intensitats per a aconseguir una major profunditat en els ambients.

Nous models d’Obsidiana™

Obsidiana és la gran aposta de la companyia per conjuminar innovació i sostenibilitat al servei de l’arquitectura. Aquesta superfície composta de vidre 100% reciclatge és totalment sostenible en tot el seu cicle de vida i ha estat reconeguda per prestigiosos estudis d’arquitectura, així com multipremiada tant pels seus dissenys com pel seu respecte mediambiental. Les novetats per a 2024 inclouen els nous models Obsidiana Volcano Cool™, Obsidiana Volcano Dim™ i Obsidiana Volcano Warm™, dissenys que venen a completar una gamma amb una marcada personalitat.

Terrazzo: el clàssic es renova

El Terrazzo COMPAC® millora les possibilitats funcionals i decoratives de la pedra natural mantenint la seva essència i ampliant les seves possibilitats d’ús en la construcció moderna. Terrazzo High Performance Stone (HPS) de COMPAC® proporciona una major duresa i resistència, per la qual cosa està indicat per a tota mena de superfícies i, especialment, per a aquelles situades en zones que requereixen d’una major fermesa enfront de les agressions externes.
COMPAC® ha renovat la imatge de Terrazzo amb les línies Micro, una elegant gamma cromàtica de dibuix subtil, Classic, de línia més tradicional, i Petra, amb un caràcter propi i sofisticat que aquest 2024 afegeix tres nous dissenys: Petra Titanium™, Petra Nublo™ i Petra Bosco™.