Notícies

COMPAC® és el guanyador d’un iF DESIGN AWARD 2024

COMPAC® ha estat premiat amb el iF DESIGN AWARD, un premi reconegut internacionalment com a segell d’excel·lència en el disseny. El premi ha estat atorgat a TERRAZZO HPS™ en la disciplina Decorative Surfaces, i la categoria Woktop, flooring, wall cover. Cada any, l’organització independent de disseny més antiga del món, el iF International Fòrum Design GmbH, ca base a Hannover, organitza el certamen dels iF DESIGN AWARD.

TERRAZZO HPS™ ha estat triat per un jurat de 132 importants experts en el disseny, provinents de diferents països a nivell mundial, destacant per les seves qualitats versatilitat per a donar vida tant a interiors com a exteriors. Terrazzo HPS™ supera les limitacions de la pedra natural i obre nous horitzons en la construcció moderna, ja que pot dissenyar-se en 3D i la seva fabricació en blocs permet una creativitat il·limitada en multitud de formats, colors i textures. El resultat són peces estructurals, escultòriques o funcionals amb dissenys d’avantguarda i durabilitat renovada.

La competició en aquesta edició ha resultat molt feroç: gairebé 11,000 referències des de 72 països van concursar per a aconseguir el desitjat distintiu i segell d’excel·lència de qualitat en disseny.

Poden consultar més informació sobre TERRAZZO HPS™ en la secció “Winners & iF Rànquing” en la web ifdesign.com.

Sobre COMPAC®

Fundada en 1975, COMPAC® és la primera companyia espanyola especialitzada en la fabricació i distribució de superfícies d’obsidiana, terratzo i quars per a l’arquitectura i el disseny. Des dels seus inicis, ha estat una empresa pionera en termes de sostenibilitat i innovació, apostant per la creació de productes d’alta qualitat i disseny únic. Aquest esforç ha permès que COMPAC® obtingui la certificació EPD per a tots els seus materials, el certificat Cradle to Cradle Bronze™ atorgat a Obsidiana COMPAC® així com el RED DOT Best of the Best 2022, el IF Awards 2023 i el German Design Awards 2024 amb els quals ha estat distingit la col·lecció Ice of Genesis™.  

Les col·laboracions amb arquitectes, dissenyadors i artistes de prestigi són un dels trets distintius de la companyia, que juga un paper protagonista en la relació entre indústria i arquitectura. COMPAC® té una forta presència internacional distribuïda en més de 60 països al voltant del món.  

Sobre el iF DESIGN AWARD

Des de 1954, el premi iF DESIGN AWARD posseeix una reputació reconeguda internacionalment com a segell d’excel·lència en disseny i ha actuat com a jutge expert per a premiar als millors productes i projectes. La marca iF Design és reconegut internacionalment i el premi iF DESIGN AWARD compte com dels millors i més benvolguts premis de disseny en el món.

En els premis iF Design Awards es troben les següents disciplines i categories: Producte, Envasos i embalatges, Comunicació i Disseny de serveis, Arquitectura i Arquitectura d’Interiors, com també Conceptes Professionals, experiència de usuarion (UX) i interfície d’usuari (UI). Totes les referències guardonades es poden consultar en la web ifdesign.com.