Notícies

COMPAC® dóna la benvinguda a una nova experiència a Le Galerie Granitrans

Experimentar l’excel·lència dels materials COMPAC® en viu és possible a Le Galerie Granitrans de París. Un impressionant espai dedicat a exhibir diverses aplicacions excepcionals d’alguns dels dissenys més exclusius de COMPAC®.

COMPAC® dóna la benvinguda a una nova experiència fascinant amb aquest showroom a París. La captivadora sofisticació dels dissenys Petra™, la majestuositat de la col·lecció Ice of Genesis™ i la versatilitat de materials com Obsidiana permeten descobrir un món de possibilitats en cada detall.

En el cor de França, Le Galerie Granitrans s’ha convertit en una finestra a l’excel·lència on admirar materials com Terrazo i Obsidiana COMPAC® transformats en superfícies que compten amb una versatilitat tècnica destacable i permeten elevar qualsevol espai a un nivell de distinció incomparable.

Els exclusius dissenys de la col·lecció Ice of Genesis™, nascuts de la col·laboració amb Arik Levy, també es poden trobar en aquest showroom a París, on es revelen en diferents espais, aplicacions i formes, generant ambients que irradien luxe i innovació.

En aquest nou showroom, la fusió perfecta d’originalitat, minimalisme i sofisticació en cadascun dels nostres dissenys i materials exposats pren vida. Le Galerie Granitrans exhibeix superfícies COMPAC® que no només deslumbren per la seva bellesa, sinó que resisteixen el pas del temps de manera sublime.

Us convidem a programar una visita trucant al +33 6 49 81 57 95.

Le Galerie Granitrans