Notícies

COMPAC finalista als premis internacionals d’interiorisme FX Awards 2021 en la categoria de superfícies

  • Els guanyadors s’anunciaran el dimecres 24 de novembre en una cerimònia en línia des de Londres, presentada per Mark Steel.
  • Un prestigiós jurat internacional ha seleccionat Obsidiana COMPAC i Endless Design ™ de COMPAC com a finalistes d’aquests prestigiosos premis que celebren el millor en disseny d’interiors.
  • Esta selección supone un reconocimiento a la labor desarrollada desde el departamento de I+D+i de COMPAC para conseguir la máxima sostenibilidad y un diseño eficiente.
  • Dues creacions de COMPAC, Obsidiana COMPAC i Endless ™ & Endmatch Design, han estat seleccionats com a finalistes en els prestigiosos premis internacionals FX Awards que reconeixen els millors dissenys, projectes, materials i productes de l’àmbit de el disseny interior. Un jurat format per 28 reconeguts directors creatius, dissenyadors i arquitectes escolliran els guanyadors per a cadascuna de les 21 categories de el premi i que seran anunciats el proper 24 de novembre a Londres.

    Obsidiana COMPAC és un dels materials més revolucionaris en innovació i sostenibilitat en el sector de l’marbre, quars i pedres naturals ja que és un material 100% sostenible en tot el seu cicle de vida. Prova d’això és l’obtenció de l’certificat Cradle to Cradle ™ Bronze, el reconeixement internacional que avalua els productes i els seus processos de fabricació des de la sostenibilitat màxima.

    Per la seva banda, l’efecte Endless ™ Design de COMPAC suposa una revolució tecnològica en el disseny de superfícies. Disponible en els seus dissenys Unique Statuario™ i Unique Statuario Gold™, l’efecte Endless ™ & Endmatch permet un patró de disseny de vetes sempre contínues en tota la combinació de peces, creant un efecte de veta infinita. El seu sistema possibilita l’intercanvi de peces en totes les posicions i en tots els angles, mantenint sempre la direcció de la veta sense talls ni interrupcions. Un patró infinit per a entorns contemporanis.

    Per assistir a l’esdeveniment online registra’t aquí , registre-se aci.