Notícies

COMPAC inaugura el seu showroom a Miami, un espai immersiu d’homenatge a la matèria

El showroom Salon, the Matter Mastering Immersion té un espai dissenyat per l’arquitecta Elisa Ossino on es dóna absolut protagonisme a les formes de dominació de la matèria.

L´espai es presenta com un recorregut entre materials i peces emblemàtiques de COMPAC.

La inauguració va comptar amb la presència de dissenyadors, arquitectes, professionals, influencers i periodistes especialitzats.

Showroom Miami

Miami, abril de 2022. COMPAC, una de les empreses líders en superfícies decoratives de quars, terratzo i obsidiana, consolida la seva presència als Estats Units, un dels seus principals mercats i el de més creixement, amb la inauguració del seu showroom a Miami. L’espai, de 146,3 m2, inclou sales de reunions, una àrea d’exposició dels diferents materials i dissenys COMPAC, amb peces emblemàtiques com el taulell Quartzrock d’Arik Levy i diferents àrees de treball.

La innovadora proposta de showroom, batejat com a Salon, the Matter Mastering Immersion, presenta de manera vivencial les diferents possibilitats dels materials COMPAC i es converteix en un espai on arquitectes, dissenyadors i professionals d’aquests àmbits , acudeixen per inspirar-se i traslladar les seves idees en projectes reals. Conscients de la importància d’experimentar, tocar i veure de primera mà els materials en les diferents aplicacions i mides, des dels més petits als més grans, COMPAC obre aquest espai com una aposta ferma per una comunicació constant amb els dissenyadors per aconseguir projectes únics d’escales diferents i a mida.

Paco Sanchis, CEO COMPAC, resumeix el plantejament creatiu del showroom: «Aquest espai és un punt de trobada i de diàleg amb els professionals del sector, un lloc on no només exposem el que som capaços de fer, sinó també el que els arquitectes i dissenyadors són capaços de crear amb els nostres materials.»

COMPAC Miami Showroom

Per poder apreciar les possibilitats, el showroom compta amb Materic Emotion, un espai de 80 metres quadrats dissenyat per Elisa Ossino, un itinerari sensorial i cognitiu a través dels materials COMPAC. Un lloc que expressa la versatilitat de les seves aplicacions i formes que poden adoptar: superfícies, terres, mobles esculturals, parets i formes inesperades sorprenen el visitant i l’introdueixen al món de COMPAC.

A més d’aquesta col·laboració amb Elisa Ossino, també es podran apreciar els dissenys únics i exclusius d’Arik Levy per a la col·lecció Ice of Genesis. Aquesta col·lecció, flamant guanyadora del prestigiós premi internacional Best of the Best dels premis Red Dot Design, és apta tant per a peces escultòriques, i taulells com per a projectes de gran envergadura, com aplacats i paviments. Per visualitzar l’efecte ICE –que evoca els llacs gelats de l’Àrtic, font d’inspiració de la col·lecció– els diferents dissenys també s’exposen en taulers de gran format.

COMPAC Miami Showroom

Terrazzo COMPAC i Obsidiana COMPAC, el material més sostenible de COMPAC, estan exposats també en diferents formats i peces que permeten visualitzar l’important treball desenvolupat des del departament de R+D+i i els progressos tecnològics i investigacions per avançar-se als reptes constructius plantejats, tant en l’àmbit de sostenibilitat com de la resistència i el rendiment, i per donar resposta a les necessitats de disseny, arquitectura i art. Aquest compromís amb la recerca pròpia i amb la tecnologia més avançada posiciona COMPAC com a companyia líder i l’avantguarda de la creació i fabricació de superfícies constructives.
Es tracta d’un espai únic on es pot apreciar l’esforç enorme que l’empresa dedica a produir materials innovadors, sostenibles i amb dissenys exclusius. El showroom és “un nou lloc per a la inspiració, un nou lloc per a la creació”.

Durant la inauguració també estarà exposada Rhea, el taulell dissenyat per Elisa Ossino amb Terrazzo COMPAC High Performance Stone, un material d’última generació, que arriba per augmentar les prestacions del terratzo tradicional, convertint-lo en un material tot terreny, més resistent, apte per a tota mena de superfícies, tant a l’interior com a l’exterior.