Notícies

COMPAC patrocinador oficial dels Premis ARQUITECTURA organitzats per CSCAE

 • COMPAC reafirma el compromís amb el sector de l’arquitectura patrocinant aquest nou paradigma del sector.
 • El CSCAE aposta per un format de premis nou per difondre els valors socials i culturals de l’arquitectura i l’urbanisme.
 • Els premis destaquen el paper de larquitectura i els seus efectes en la salut, el benestar i la seguretat de les persones, així com en la sostenibilitat del planeta.


 • Cartel Premios CSCAE Arquitectura 2021

  El nou paradigma actual de l’arquitectura i l’urbanisme a la societat requereix una nova manera de premiar l’arquitectura. Els valors que abans dominaven han estat modificats adaptant-se al món actual, marcat per la crisi mediambiental, sanitària i de subministraments. COMPAC, líder en el sector de superfícies i materials decoratius per a l’arquitectura i el disseny, n’és conscient i ha decidit apostar per una nova forma d’aproximar-se a la ciutadania i es compromet a obrir un diàleg fonamental entre el disseny, l’arquitectura i la societat.

  Fruit d´aquesta reflexió és la col·laboració continuada amb els esdeveniments d´arquitectura i disseny més importants del país, com són la Biennal Espanyola d´Arquitectura i Urbanisme i aquests nous premis ARQUITECTURA impulsats pel CSCAE i que es presenten per primera vegada aquest 3 de novembre. Aquests guardons renovats reconeixeran els valors socials i culturals de l’arquitectura i l’urbanisme, posant el focus sobre els efectes que tenen en la salut, el benestar i la seguretat de les persones, així com en la sostenibilitat del planeta.

  Al mateix temps que la ciutadania esdevé més conscient de la importància de l’arquitectura i del paper que aquesta juga a la seva vida diària, COMPAC consolida els seus llaços de col·laboració i compromís de forma conjunta, com a patrocinador oficial i també com a actius participants en el desenvolupament del talent.

  Per aquest motiu, els guardons que es lliuraran als premiats es crearan amb materials de COMPAC i el disseny sortirà d’un concurs que s’anunciarà properament. Aquesta és una ocasió única per demostrar la versatilitat i el bon resultat dels materials COMPAC al món del disseny i de l’art, més enllà de les superfícies decoratives per a arquitectura.

  Amb aquestes col·laboracions amb el CSCAE i la BEAU, COMPAC vol estrènyer la relació amb institucions, artistes, dissenyadors, arquitectes i diferents professionals del sector com a base fonamental per avançar junts cap a noves metes i descobriments capaços de transformar el futur.

  «A COMPAC donem suport al sector de l’arquitectura tant de futures generacions com dels professionals ja consagrats. Estem al servei dels arquitectes i la nostra tasca és donar resposta als requeriments tècnics més exigents amb un disseny únic i creatiu. És un orgull poder formar part de manera activa i compromesa a aquest gran esdeveniment del sector» Paco Sanchis, CEO COMPAC.

  COMPAC es consolida així com un dels referents a l’àmbit de l’arquitectura i l’urbanisme, tant a nivell nacional com internacional. A COMPAC la innovació i la sostenibilitat són els principals motors de la seva filosofia, i a les instal·lacions desenvolupen un intens treball creatiu per a la creació de noves superfícies i materials d’alta qualitat. Les col·laboracions amb arquitectes, dissenyadors i artistes de prestigi són un dels trets distintius de la companyia, que cerca sempre la personalització i la millor solució adaptada a cada cas concret, convertint-se així en protagonista actiu en la relació entre indústria i arquitectura. Entre els projectes i les col·laboracions més recents destaquen el nou pavelló de la Fundació Norman Foster i l’artista Arik Levy.

  ©COMPAC proyecto arquitectónico con el material Obsidiana COMPAC

  ©COMPAC projecte arquitectònic amb el material Obsidiana COMPAC