Notícies

COMPAC revoluciona KBIS 2022 amb el seu nou Terrazzo

– Terrazzo COMPAC, el material que es reinventa per a augmentar les seves possibilitats en tota mena d’aplicacions.
– La companyia presenta la seva primera col·laboració amb Elisa Ossino i els nous dissenys de Arik Levy per a la col·lecció Genesis.
– COMPAC presenta la seva nova imatge de marca inspirada en la cerca de l’excel·lència.

Orlando, 8 de febrer de 2022. COMPAC, l’empresa espanyola de referència en la fabricació i distribució de superfícies de terrazzo, quars i obsidiana, torna a exposar les seves últimes novetats i col·laboracions amb el reconegut artista Arik Levy i l’arquitecta i dissenyadora Elisa Ossino en KBIS 2022.

La companyia ha presentat davant els visitants de la fira un revolucionari material al qual ha batejat amb el nom Terrazzo High Perfomance Stone (HPS) COMPAC. El material arriba amb l’objectiu d’augmentar les prestacions del terrazzo tradicional gràcies a la seva composició, que millora la seva resistència. L’equip d’I+D+i de COMPAC ha desenvolupat una nova fórmula que el converteix en un material tot terreny, un material intel·ligent, que fa possible la utilització *Terrazzo *HPS per a tota mena de superfícies, especialment, aquelles situades en interiors i exteriors que requereixin d’una major fermesa enfront de les agressions externes.

Un material tot terreny, un material intel·ligent

Terrazzo HPS és un material que permet tot tipus d’aplicacions com a sòl d’exterior, placa de cocció d’exterior, sòl d’interior, parets d’interior, cuines, banys, mobles, zones de molt de trànsit com a aeroports, hotels, edificis d’oficines, col·legis, centres comercials i façanes.

COMPAC ofereix quatre col·leccions, Micro, Clàssica, Paladiana i Petra que compten amb dissenys de gran bellesa que les converteixen en les millors opcions per als projectes de dissenyadors i arquitectes. El catàleg de dissenys compta amb diferents acabats adaptats a cada aplicació.

L’esperit innovador de l’empresa no sols es veu reflectit en la creació de nous materials, sinó també en el desenvolupament de noves tecnologies que millorin els processos obtenint una producció més responsable. Actualment, tots els materials i dissenys del *portfolio de *COMPAC es produeixen de manera sostenible, amb energies 100% elèctriques renovables, reutilitzant més del 98% de l’aigua del procés productiu.

L’empresa ha creat “Circular Science Project”, el Sentit Responsable de COMPAC

La filosofia de respecte a l’entorn, en la qual la companyia porta anys treballant, arriba al seu vèrtex amb el llançament en 2020 del seu material 100% reciclat i reciclable. Obsidiana COMPAC ha transformat el mercat amb la creació d’una superfície sostenible produïda amb un 100% de vidre reciclat com a matèria primera. En 2020, Obsidiana COMPAC va obtenir el certificat Cradle to Cradle Bronze™ que reconeix la sostenibilitat en tot el procés de fabricació baix rigorosos criteris i es va fer amb el guardó FX International Interior Design 2021 en el qual es va reconèixer la màxima sostenibilitat amb un disseny eficient. Obsidiana també ha sigut mereixedor d’altres guardons com els premis Best of Sustainability de NKBA en 2020 i finalista tant dels premis NAN als millors projectes d’arquitectura i materials de construcció com dels premis Best of the Year 2021 d’Interior Design.

Col·laboracions amb dissenyadors

Amb motiu de la celebració de KBIS, la companyia s’ha aliat a l’arquitecta i interiorista italiana Elisa Ossino per a la creació d’una peça que mostri la versatilitat del terratzo. Ossino ha dissenyat una placa de cocció d’exteriors, a la qual anomenat RHEA, les formes dels quals evoquen els volums del classicisme. La peça, esculpida sobre un únic bloc de 450 quilograms creant un efecte escultural, constitueix l’eix central de la composició que la italiana ha creat per a l’ocasió. Exedra és una instal·lació abstracta inspirada a les sales de reunions de l’antiga Grècia en les quals l’element principal és una paret corba enfront de la qual es reunien pensadors de l’època.

L’aposta pel disseny gràcies a la seva contínua col·laboració amb artistes és, sens dubte, un dels valors diferencials de COMPAC i una mostra d’això són els nous dissenys que Arik Levy ha creat per a la col·lecció de quars ICE of Genesis. Inspirant-se en les estacions d’any, Levy ha creat quatre nous esbossos que emanen l’estiu, la tardor, l’hivern i la primavera reflectides en els llacs gelats que van servir com a concepció de la col·lecció. Aquesta sèrie ha estat elaborada amb la nova tecnologia IQ Pro que cada vegada serà present en més projectes de la companyia.

COMPAC© Arik Levy treballant amb els dissenys ICE Gold i ICE Viola

Aquestes no són les úniques peces de Levy que són presents en KBIS 2022. La companyia ha recuperat per a l’exposició la imponent placa de cocció de quars que l’artista va crear en 2017. Quartz Rock és el resultat de l’homenatge que l’artista va voler rendir al quars amb la creació d’una placa de cocció de 800 quilograms composta de 29 peces d’ICE Black Zoom.

Nova imatge COMPAC

En el marc de celebració de KBIS 2022, COMPAC ha realitzat la presentació oficial de la seva nova imatge corporativa visible en el seu estand, la qual ha estat creada des de l’emoció per a expressar l’excel·lència que caracteritza la companyia.

L’equip directiu de la companyia és conscient que la marca és molt més que un logotip i també és coneixedor de la importància que reflecteixi els valors sobre els quals es fonamenta i la fan única. Per això, ha apostat per un logotip senzill, minimalista i amb un component emocional.
La nova identitat ha evolucionat per a transmetre l’excel·lència de COMPAC en sis valors que són presents en totes les àrees que la componen: la perfecció, la innovació, la sofisticació, l’audàcia, l’emoció i la integritat de les persones que la formen.