Notícies

La XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme, patrocinada per COMPAC, presenta els projectes premiats a Valladolid

 • Els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2021 tindrà lloc el Congreso de Arquitectura y Urbanismo de la XV BEAU, España Vacía / España Llena, Estrategias de conciliación , a la seu de la Consejería de Fomento y Medio Ambiente de la Junta de Castilla y León.
 • Les vint obres premiades en la XV BEAU seran presentades pels seus autors.
 • A més d’aquestes presentacions, se celebraran taules rodones i conferències d’arquitectes i institucions amb la participació de COMPAC The Surfaces Company.

 • Barcelona, setembre de 2021

  COMPAC, com a patrocinador únic oficial, participarà en el Congreso de Arquitectura y Urbanismo de la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme , una col·laboració amb la qual la companyia líder en la fabricació de superfícies i materials decoratius reafirma el seu compromís amb l’arquitectura. D’aquesta manera es posa en valor el treball continuat de COMPAC des de fa quaranta-cinc anys a l’servei de l’arquitectura innovant en la creació de nous materials i proposant solucions als reptes plantejats pels arquitectes.

  El Congrés se celebrarà a Valladolid els propers dies 6, 7 i 8 d’octubre i acollirà les presentacions de les obres premiades per part dels autors, a més de xerrades, col·loquis i taules rodones a càrrec d’arquitectes i institucions. Seran jornades que serviran de punt de trobada i reflexió sobre la professió d’arquitecte, amb una ferma voluntat d’apropar l’arquitectura i l’urbanisme a la ciutadania.

  COMPAC es consolida, amb la seva participació al Congrés, com un dels referents en l’àmbit de l’arquitectura i l’urbanisme, tant a nivell nacional com internacional. En COMPAC la innovació i la sostenibilitat són els principals motors de la seva filosofia, i en les seves instal·lacions desenvolupen un intens treball creatiu per a la creació de noves superfícies i materials d’alta qualitat. Les col·laboracions amb arquitectes, dissenyadors i artistes de prestigi són un dels trets distintius de la companyia, que busca sempre la personalització i la millor solució adaptada a cada cas concret, convertint-se així en protagonista actiu en la relació entre indústria i arquitectura. Entre els projectes i col·laboracions més recents destaquen el nou pavelló de la Fundació Norman Foster, l’artista Arik Levy i l’escultor Rubén Fonts Fuertes .

  El Congrés coincidirà amb els últims dies a Valladolid de l’exposició sobre els projectes premiats en la categoria «Panorama d’obres». Aquesta mostra es podrà visitar fins el 10 d’octubre al Pati Herreriano, Museu d’Art Contemporani Català, abans d’iniciar les itineràncies nacionals i internacionals.

  Congreso de la XV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo

  Consejería de Fomento y Medio Ambiente de Valladolid
  C/ Rigoberto Cortejoso, 14, Valladolid
  6 – 8 d’octubre de 2021
  – L’assistència a Congrés és lliure AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA.
  – Es pot consultar el programa complet a la pàgina web de la Bienal.

  > Descàrrega materials de premsa