Notícies

OBSIDIANA COMPAC guanyador als FX International Interior Design Awards 2021

  • Els guanyadors d’aquests prestigiosos premis que celebren el millor disseny d’interiors es van anunciar ahir dimecres 24 de novembre en una cerimònia en línia des de Londres, presentada per Mark Steel.
  • El prestigiós jurat internacional ha considerat Obsidiana COMPAC com a mereixedor d’aquest premi a la categoria de superfícies per ser un material «pràctic, bell i sostenible».
  • Aquest material revolucionari i innovador és pioner i únic en l’àmbit de les superfícies decoratives per la seva qualitat i per la fusió de criteris de sostenibilitat i eficiència en un únic producte.
  • Obsidiana COMPAC, un material sostenible, pioner al mercat i exclusiu de COMPAC, continua acumulant premis i reconeixements. Al certificat Cradle to Cradle™ Bronze i al premi KBIS 2020 de sostenibilitat, se li sumen ara els premis FX International Interior Design Awards que reconeixen els millors dissenys, projectes, materials i productes de l’àmbit del disseny interior. El prestigiós jurat format per 28 reconeguts directors creatius, dissenyadors i arquitectes, entre els quals hi ha Jane Lawrence de Knight Dragon Developments, Simon Jackson i Jon Tollit, va seleccionar els guanyadors per a cadascuna de les 21 categories del premi i que van ser anunciats el passat 24 de novembre a Londres.

    Obsidiana COMPAC és un dels materials més revolucionaris en innovació i sostenibilitat al sector del marbre, quars i pedres naturals ja que és un material 100% sostenible en tot el seu cicle de vida. N’és una prova l’obtenció del certificat Cradle to Cradle™ Bronze, el reconeixement internacional que avalua els productes i els seus processos de fabricació sota rigorosos criteris sostenibles. Aquest darrer premi suposa un reconeixement a la tasca desenvolupada des del departament de R+D+i de COMPAC per aconseguir la màxima sostenibilitat amb un disseny eficient.