Notícies

Unique Statuario™ & Unique Statuario Gold™: The Endless™ perfection and Endmatch effect

La bellesa està en els ulls de qui la mira però hi ha belleses que salten a la vista.
A COMPAC portem més de quaranta-cinc anys observant la natura. Admirant les seves formes, la seva força, la seva infinita bellesa. La nostra col·lecció Unique neix d’aquesta observació, del nostre total respecte i admiració per les formes, materials i textures de la terra per aconseguir una cosa única.
En Unique, posem tots els nostres coneixements adquirits al llarg dels anys a l’servei de les matèries primeres més pures, assegurant que el producte final sigui encara més perfecte que la natura. En els nostres processos de fabricació, li donem a la nostra pedra una sèrie de noves propietats, que s’adapten millor a les necessitats humanes diàries: impermeabilitat, duresa i resistència. Conservem els valors originals mentre els millorem gràcies a la nostra creativitat.

Els nous dissenys de la Unique Collection ™, Unique Statuario ™ i Unique Statuario Gold ™ expressen l’afany de perfeccionament i excel·lència que COMPAC persegueix.
COMPAC incorpora al seu portfoli dos dissenys, amb un dels patrons més valorats en el mercat de la pedra natural. Aquests dissenys incorporen l’efecte Endless ™, una de les tecnologies més innovadores al mercat, en procés de patent.
Aquesta tecnologia permet aprofitar la major superfície possible dels taulers, ja que està dissenyat amb un patró de vetes enllaçables, les vetes encaixaran perfectament entre si en el moment de la instal·lació de les diferents peces, aconseguint un patró infinit.


A més de l’Endless ™, també es pot aconseguir l’efecte Endmatch, un efecte molt especial, que s’aconsegueix a l’unir el menys dos taulers de el mateix disseny girant un d’ells 180º. Així s’obtindrà també un patró de vetes infinit. Col·locant els taulers sense tallar, aconseguint una sensació de continuïtat única.