Col·laboracions

STUDYING THE FUTURE

Studying the future

COMPAC s’ha unit al College of Art e Imperial College London per fomentar el talent i desafiar els joves enginyers i dissenyadors de el futur. “Amb vista a el futur i atents a la innovació” és el lema sota el qual treballen diàriament.

Hem dissenyat conjuntament un mòdul en el qual els estudiants de disseny i enginyeria miraran cap al futur per descobrir el que vindrà.

COMPAC, Royal College of Art i Imperial College London són vivers de la innovació.

Aquest vídeo es va rodar abans de l’aparició de COVID-19 i de el confinament imposat pel Govern.

Formulem la següent pregunta als alumnes de l’Màster en Enginyeria i Innovacció de la Royal College of Art i Imperial College London: «En 2030, Què passaria si les superfícies de COMPAC … ?. Els vam donar la tasca de desenvolupar materials que transformarien el món de les superfícies.

Plantegem als alumnes que s’imaginessin i miressin a el futur.

Aquest vídeo es va rodar abans de l’aparició de COVID-19 i de el confinament imposat pel Govern..

Zsofia Faix, la nostra directora de Business Development, va presentar la filosofia COMPAC els estudiants del Innovation Design Engineering i els va parlar de el futur de les superfícies en 2030.

Arik Levy, amb COMPAC, Royal College of Art i Imperial College London, parla amb els alumnes del Innovation Design Engineering Course sobre el futur de les superfícies en 2030.

Els projectes creats pels alumnes de l’@idecourse com a part de la col·laboració amb COMPAC, Royal College of Art e Imperial College London han ofert uns resultats sorprenents. El talent i la creativitat dels dissenyadors i enginyers del futur prometen nous descobriments i innovacions per al món de les superfícies. La innovació i el progrés representen valors fonamentals per crear i avançar amb els materials que revolucionaran el futur de les superfícies. Paco Sanchis, CEO de COMPAC, ressalta les visions innovadores i creatives dels talentosos alumnes, a més d’oferir-los alguns consells útils per al seu futur.

El treball en equip és un dels pilars fonamentals de la innovació i el progrés. COMPAC, en col·laboració amb el Royal College of Art e Imperial College London, ha portat a terme un projecte que ha generat uns resultats sorprenents. El Dr Weston Baxter parla de la importància de cooperació per aconseguir una feina d’èxit.

Els alumnes de Royal College of Art i Imperial College London s’han lliurat els seus projectes finals sobre les superfícies del futur. Aquí es presenten alguns dels projectes impressionants d’aquest mòdul.

Sostenibilitat, utilitat, reciclatge, noves aplicacions … Aquests són els principis que es repeteixen sovint i que han guiat l’innovador treball creat pels estudiants que participen en el mòdul col·laboratiu COMPAC realitzat amb la Royal College of Art i l’Imperial College London. En un futur proper, les superfícies es comportaran de forma diferent. Aquest mòdul va convidar els futurs enginyers i dissenyadors a crear les superfícies de el futur – aquí hi ha els espectaculars resultats.

Els futurs dissenyadors i enginyers del curs MA / MSc Innovation Design Engineering han plasmat les seves idees i coneixements en els projectes finals de la lliçó creat per COMPAC en col·laboració amb Royal College of Art i Imperial College London . Els estudiants han desenvolupat materials que poden liderar la innovació de les superfícies en el futur.

L’equip de treball és un dels pilars fonamentals de la innovació i el progrés. Així ho han demostrat els alumnes de l’MA / MSc Innovation Design Engineering en els seus projectes finals de la lliçó desenvolupat per COMPAC al costat de Royal College of Art i Imperial College London . La sinergia creada en equips de treball multidisciplinaris ha donat resultats excepcionals en el disseny i desenvolupament de nous materials.

Paco Sanchis, CEO de COMPAC, destaca la visió creativa i innovadora dels estudiants de l’MA / MSc Innovation Design Engineering en el mòdul desenvolupat en col·laboració amb el Royal College of Art i l’Imperial College London. Juntament amb el Dr. Weston Baxter, han agraït la creativitat i l’esforç dels estudiants en els projectes que han demostrat nous descobriments i innovacions en el món de les superfícies.