Matèria sensible

Terrazzo

Carta de colors

Què és el Terrazzo?

Terrazzo COMPAC High Performance Stone. El material que es reinventa per oferir una àmplia versatilitat d’aplicacions que dóna solució a totes les superfícies, incloent-hi exteriors, taulells i mampares de bany. Reparable i repulible de manera senzilla.

mármol tecnológico COMPAC Classic New White

Especificacions tècniques del terrazzo per a interior

img-1-esptecimg-1-esptec Mínima absorció a l’aigua.
img-4-esptecimg-4-esptec APLICACIONS: Paviments, revestiments, escales, taulells de bany, sanefes, marcs de porta i finestres, columnes, xemeneies, mobles, façanes i superfícies amb un alt trànsit d’individus (botigues, centres comercials, museus, etc.)
img-500-esptecACABATS: polit, mat, buixardat i silken.
img-7-esptecFORMATS: rajoles de 60×70, 60×40, 60×60 cm i taules de 306×123 cm.
img-9-esptecGRUIXOS ESTANDARDITZATS: 12, 20 i 30 mm segons aplicació i format.
img-3-esptecBAIX COST de manteniment i neteja fàcil.
img-200-esptecMÉS LLEUGER: Estalvi en el transport i fàcil col•locació.
img-5-esptecMÀXIMA RESISTÈNCIA a l’impacte i la flexió.
img-60-esptecRESISTÈNCIA AL FOC catalogada com a A2 (Euroclases)
img-80-esptecES POT POLIR DESPRÉS D’UN ÚS INTENS a fi de recobrar la seva brillantor original.
img-100-esptecCol•locació amb CIMENT COLA
img-120-esptecTERRAZZO: 91-96% de terrazzo natural a què s’afegeixen resines i altres productes aglutinants.

Especificacions tècniques del terrazzo per a exterior

La façana ventilada és un sistema constructiu de tancament vertical, que separa la fulla exterior del tancament de la fulla interior mitjançant una cambra d’aire ventilada i una capa d’aïllament tèrmic continu.

Des de fa més de 20 anys el Terrazzo COMPAC es fa servir com a revestiment de façana ventilada en multitud de països, de manera que s’ha superat la xifra d’1.500.000 metres quadrats instal•lats.

Fins i tot algunes companyies internacionals especialitzades en sistemes de façanes ventilades com la francesa Vetisol, han desenvolupat sistemes especialment dissenyats per a l’ús de Terrazzo COMPAC.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: La façana ventilada és sinònim de reducció de despesa energètica en els edificis. L’aïllament tèrmic es col•loca de manera contínua, de manera que s’eviten els ponts tèrmics en els extrems dels forjats i al voltant dels suports verticals.
PROTECCIÓ DAVANT ELS AGENTS ATMOSFÈRICS: La fulla exterior rep l’impacte directe de la pluja i de la radiació solar i minimitza els seus efectes pel fet d’estar separada de la fulla interior.
ELIMINACIÓ DE LES CONDENSACIONS I LA HUMITAT A CAUSA DE L’”EFECTE LLAR DE FOC”: L’aire escalfat darrere de la fulla exterior puja en disminuir-ne la densitat i arrossega la humitat dipositada sobre l’aïllant tèrmic.
LLIBERTAT DE COMPOSICIÓ ESTÈTICA: Gràcies a la flexibilitat de la modulació, es poden dissenyar diferents solucions de façana.
IDEAL PER A REHABILITACIÓ: Amb una senzilla superposició sobre el parament existent es pot rehabilitar una façana amb rapidesa i millorar-ne l’aspecte i rendiment sense necessitat de desallotjar els veïns.
Especificacions Tècniques
Formats
BellesaImpermeabilitat
El Terrazzo COMPAC presenta un color més homogeni, és més lleuger i les seves possibilitats estètiques són molt variades.Aquest material és resistent a l’aigua i a la humitat. La seva nul·la porositat i compactat el converteixen en un material impermeable.

 

Avantatges

Certificats de Qualitat

Certificat per a la gamma de producte de terrazzo (sòls) referent a la classificació del comportament enfront de foc dels productes de construcció i elements per a l’edificació realitzat pel CTF (Centre Tècnic del Foc) segons norma UNE-EN 13501-1: 07
Segell Greenguard. Aquest certificat atorgat per l’Institut Ambiental Greenguard, garanteix que els productes COMPAC compleixen amb les normes de qualitat de l’aire interior pel que fa als compostos orgànics volàtils (COVs). Els segells atorgats són Greenguard Indoor Air Quality Certified (Certificat de Qualitat d’Aire Interior) i The Greenguard Children & Schools Certified (Certificat d’Escoles i Recintes Infantils), sent aquest últim un dels més estrictes de la indústria.
L’avaluació final de la certificació LEED l’atorga el Consell d’Edificis Sostenibles dels EUA, U.S. Green Building Council, USGBC®, associació independent que s’associa a agents participants en la sostenibilitat i la construcció sense ànim de lucre que impulsa la implementació de pràctiques d’excel·lència en el disseny i construcció sostenible.
Qualitat

Descàrregues

 • Catàleg Terrazzo 2015 (Castellá) Descarregar
 • Catàleg Colors Terrazzo Descarregar
 • Façanes ventilades Terrazzo (Castellà) Descarregar
 • Fitxa Dades Seguretat Terrazzo (Castellà) Descarregar
 • Fitxa Tècnica 2021 Terrazzo (Castellà) Descarregar
 • Guia de bones pràctiques per a la fabricació a la fabricació Quars i Terrazzo(Castellà) Descarregar
 • Packing List 2015 Terrazzo (Castellà) Descarregar
 • Recomanacions Tècniques per a la Col•locació Terrazzo (Castellà) Descarregar
 • Declaració de Prestacions, 2022 Família 1: White Teide, Micro Thassos, Nacarado, Marfil Stone, Bering Descarregar
 • Declaració de Prestacions, 2022 Família 2: Petra White Terrazzo, Petra White Black Chip, Classic Aluminum, Classic Basalt Descarregar
 • Declaració de Prestacions, 2022 Família 3: Petra Titanium, Petra Bosco, Petra Nublo Descarregar
 • Manual de neteja, conservació i manteniment de Terrazzo-sòls Terrazzo (Castellà) Descarregar
Descàrregues