Innovació

Terrazzo

Carta de colors

Què és el Terrazzo HPSTM?

Terrazzo COMPAC High Performance Stone. El material que es reinventa per oferir una àmplia versatilitat d’aplicacions que dóna solució a totes les superfícies, incloent-hi exteriors, taulells i mampares de bany. Reparable i repulible de manera senzilla.

mármol tecnológico COMPAC Classic New White

Especificacions tècniques del terrazzo per a interior

img-1-esptecimg-1-esptec Mínima absorció a l’aigua.
img-4-esptecimg-4-esptec APLICACIONS: Paviments, revestiments, escales, taulells de bany, sanefes, marcs de porta i finestres, columnes, xemeneies, mobles, façanes i superfícies amb un alt trànsit d’individus (botigues, centres comercials, museus, etc.)
img-500-esptecACABATS: polit, mat, buixardat i silken.
img-7-esptecFORMATS: rajoles de 60×70, 60×40, 60×60 cm i taules de 306×123 cm.
img-9-esptecGRUIXOS ESTANDARDITZATS: 12, 20 i 30 mm segons aplicació i format.
img-3-esptecBAIX COST de manteniment i neteja fàcil.
img-200-esptecMÉS LLEUGER: Estalvi en el transport i fàcil col•locació.
img-5-esptecMÀXIMA RESISTÈNCIA a l’impacte i la flexió.
img-60-esptecRESISTÈNCIA AL FOC catalogada com a A2 (Euroclases)
img-80-esptecES POT POLIR DESPRÉS D’UN ÚS INTENS a fi de recobrar la seva brillantor original.
img-100-esptecCol•locació amb CIMENT COLA
img-120-esptecTERRAZZO: 91-96% de terrazzo natural a què s’afegeixen resines i altres productes aglutinants.

Especificacions tècniques del terrazzo per a exterior

La façana ventilada és un sistema constructiu de tancament vertical, que separa la fulla exterior del tancament de la fulla interior mitjançant una cambra d’aire ventilada i una capa d’aïllament tèrmic continu.

Des de fa més de 20 anys el Terrazzo COMPAC es fa servir com a revestiment de façana ventilada en multitud de països, de manera que s’ha superat la xifra d’1.500.000 metres quadrats instal•lats.

Fins i tot algunes companyies internacionals especialitzades en sistemes de façanes ventilades com la francesa Vetisol, han desenvolupat sistemes especialment dissenyats per a l’ús de Terrazzo COMPAC.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA: La façana ventilada és sinònim de reducció de despesa energètica en els edificis. L’aïllament tèrmic es col•loca de manera contínua, de manera que s’eviten els ponts tèrmics en els extrems dels forjats i al voltant dels suports verticals.
PROTECCIÓ DAVANT ELS AGENTS ATMOSFÈRICS: La fulla exterior rep l’impacte directe de la pluja i de la radiació solar i minimitza els seus efectes pel fet d’estar separada de la fulla interior.
ELIMINACIÓ DE LES CONDENSACIONS I LA HUMITAT A CAUSA DE L’”EFECTE LLAR DE FOC”: L’aire escalfat darrere de la fulla exterior puja en disminuir-ne la densitat i arrossega la humitat dipositada sobre l’aïllant tèrmic.
LLIBERTAT DE COMPOSICIÓ ESTÈTICA: Gràcies a la flexibilitat de la modulació, es poden dissenyar diferents solucions de façana.
IDEAL PER A REHABILITACIÓ: Amb una senzilla superposició sobre el parament existent es pot rehabilitar una façana amb rapidesa i millorar-ne l’aspecte i rendiment sense necessitat de desallotjar els veïns.
Avantatges Competitius
Formats
BellesaImpermeabilitat
El Terrazzo COMPAC presenta un color més homogeni, és més lleuger i les seves possibilitats estètiques són molt variades.Aquest material és resistent a l’aigua i a la humitat. La seva nul·la porositat i compactat el converteixen en un material impermeable.

 

Avantatges

Certificats De Qualitat

Certificado para la gama de producto de cuarzo referente a la clasificación del comportamiento frente al fuego de los productos de construcción y elementos para la edificación realizado por AFITILICOF Centre of Fire Testing and Research (Associantion for the Promotion of Research and Fire Safety Technology) de acuerdo a imo resolution a.653 según IMO FTPC Code Resolution MSC 61 (67).
logo_calidad04Certificado de contacto alimentario. Los productos de Cuarzo Tecnológico COMPAC cumplen con el reglamento europeo CE 1935/2004 para objetos destinados a estar en contacto alimentario.
Sello Greenguard. Este certificado otorgado por el Instituto Ambiental Greenguard, garantiza que los productos COMPAC cumplen con las normas de calidad del aire interior con respecto a los Compuestos Orgánicos Volátiles (COVs). Los sellos otorgados son Greenguard Indoor Air Quality Certified (Certificado de Calidad de Aire Interior) y The Greenguard Children & Schools Certified (Certificado de Escuelas y Recintos Infantiles ), siendo este último uno de los más estrictos de la industria.
Certificado NSF. La certificación NSF, reconocido organismo de Estados Unidos que actúa en la emisión de certificados de salud, higiene y medioambientales, considera los productos COMPAC como material seguro para su contacto directo con todo tipo de alimentos.
La evaluación final de la certificación LEED la otorga el Consejo de Edificios Sostenibles de EEUU, U.S. Green Building Council, USGBC®, asociación independiente que asocia a agentes participantes en la sostenibilidad y la construcción sin ánimo de lucro que impulsa la implementación de prácticas de excelencia en el diseño y construcción sostenible.
IQ Circular Science, el sentido responsable de COMPAC, la filosofía de respeto al entorno que llevamos años trabajando. Todos nuestros diseños del porfolio se producen de forma sostenible con energías 100% renovables y el 98% del agua utilizada en el proceso productivo es reciclada. Además, IQ Circular Pro incluye materias primas recicladas. Del mismo modo, todos los diseños contienen bajo o nulo contenido el Sílice Cristalina Respirable (SCR).
CERTIFICADO EPD. Las Declaraciones Ambientales de Producto (DAP) presentan información sobre bienes y servicios desde la perspectiva de su ciclo de vida.
Certificats De Qualitat

Documents tècnics

  Documents tècnics

 • Fitxa Dades Seguretat (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Fitxa Tècnica 05/2023 (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Garantia

 • Termes i condicions de la garantia (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Declaració de Prestacions

 • Declaració de Prestacions CE - Família 1 (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Declaració de Prestacions CE - Família 2 (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Declaració de Prestacions CE - Família 3 (Castellà) Terrazzo Descarregar
 • Neteja i conservació

 • Manual de neteja, conservació i manteniment (Castellà) Terrazzo Descarregar
Documents tècnics